Durrës Vazhdon procesi i shembjes së ndërtesave

3, 800 Views

 • Uploaded on Dec 2, 2019 by Top Channel Albania

 • Në Durrës vazhdon procesi i shembjes së ndërtesave.

  Procesi i shembjes së ndërtesave ka nisur menjëherë pas përfundimit të procesit të kërkim-shpëtimit.

  Pas “Lubjanës”, “Korali” dhe “Gostivari” gati për prishje nga IKMT.

  Po verifikohen dokumentat e pronësisë dhe do fillojë prishja edhe atje po në rrugën e Plazhit.
  Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

  Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

  Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
  For more content from click HERE: www.top-channel.tv
  Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
  Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
  Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
  Durrës Vazhdon procesi i shembjes së ndërtesave
  Uploaded on YouTube by Top Channel Albania

Download Durrës Vazhdon procesi i shembjes së ndërtesave Full Video

VideosTube © 2018 All rights Reserved